گفتگوئي با دكتر پائولو وچیاگفتگوئي با دكتر پائولو وچیا (Paolo Vecchia) رئيس اسبق ICNIRP
اندازه گيري تشعشع امواج راديوئياندازه گيري انرژي تابشي امواج راديوئي با استفاده از دستگاه SMP
معیارهای انتخاب دستگاه پرتابل سنجشمعیارهای انتخاب دستگاه پرتابل اندازه گیری سنجش میدان الکترومغناطیسی
سیستم پایش دائم فرکانس های رادیوئیرشد تکنولوژی ارتباطات مخابراتی نگرانی عمومی در رابطه با میزان قرارگیری مردم در معرض امواج الکترومغناطیسی را افزایش داده است.
تأثیر امواج الکترومغناطیس بر سلامتامواج الکترومغناطیس چه تأثیری بر سلامت انسان دارند؟ آیا واقعا این امواج تأثیر منفی بر سلامت میگذارند؟
ایمنی میدانهای الکترومغناطیسی 1در محیط زندگی ما میدان های الکترومغناطیسی مختلف وجود دارند.
ایمنی میدان های الکترومغناطیسی 2میدان های الکترومغناطیسی می توانند تاثیرات بیولوژیکی منفی بر بدن انسان داشته باشند که می تواند برای سلامتی خطرناک باشد.
ایمنی میدان های الکترومغناطیسی 3برای جلوگیری از آسیب به سلامتی انسان در اثر پرتوگیری امواج الکترومغناطیسی، سازمان هایی از قبیل ICNIRP اقدام به تدوین استانداردهای گوناگونی نموده اند.
ایمنی میدان های الکترومغناطیسی 4استفاده از دستگاه های اندازه گیری مناسب تنها راه ارزیابی دقیق پرتوگیری EMF در محیط است.
تلفن های همراه و دستگاه های بی سیمتلفن همراه یا دستگاه بی سیم یک رادیوی دوطرفه کم توان است که با توان ماکزیمم 2 وات (پیک) کار می کند.
اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU)اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU)، آژانس تخصصی سازمان ملل در زمینه مخابرات و فناوری اطلاعات (ICTs) می باشد.
سوالات متداول راجع به تلفن همراهخطرات زیان بار احتمالی تلفن های همراه و ایستگاه های پایه چه هستند؟
استانداردهای امواج - سوالات متداولکشورهای مختلف استانداردهای ملی خود را برای پرتوگیری میدان های الکترومغناطیسی تدوین می کنند.
داستان های خیالی در رابطه با امواجترس و نگرانی افراد راجع به خطرات امواج الکترومغناطیسی و تلفن همراه منجر به دیدگاه های اغراق آمیز و غیرواقعی آنها راجع به امواج شده است.